International Amsterdam Motor Show - RAI Amsterdam

reben
Moderators

Offline

Van: Assen
Geregistreerd: 06-05-2013
Posts: 895

Deze Mail kreeg ik van de mede organisator van de Rai, mochten er mensen heengaan graag mij even een pb doen dan krijgen jullie van van mij de clubkortings code , met deze code krijg je wanneer je de tickets online besteld 2,50 euro korting op de 17.50 euro dat het ticket normaal kost.. ook kun je je Coupé gratis parkeren op het voor plein van het europa complex :

Beste club contactpersoon,

Komend paasweekend zijn we co-organisator van de International Amsterdam Motor Show in de RAI. Dan vindt de eerste editie plaats van een nieuwe traditie in Nederland, de International Amsterdam Motor Show. Na een jarenlange afwezigheid van een (inter)nationale autoshow in Amsterdam kan Nederland weer uit zien naar een spectaculair auto evenement. Deze IAMS zal het accent leggen op auto’s die de harten sneller doen kloppen. Stuk voor stuk auto’s voor de autoliefhebber. Je kunt uit binnen- en buitenland de meest bijzondere supercars verwachten, maar ook de meest bijzondere klassieke auto’s, aanverwante lifestyle producten en accessoires, maar ook aandacht voor motorperformance van de bovenste plank en een knipoog naar de nationale en internationale autosport.

De IAMS vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 tot en met 5, op totaal 30.000 vierkante meter. De IAMS wordt daarmee het nieuwe platform voor de meeste bijzondere automobielen, uit het heden en natuurlijk het beste van ons automobiele erfgoed.
Lees meer over wat je kunt verwachten op https://www.amsterdammotorshow.com/updates/ of op https://www.facebook.com/amsterdammotorshow/

Dit vind plaats van vrijdag 30 maart tot en met 2 april.
De kortings code is tot en met 29 maart geldig.

groeten RenéCoup_Fiat18_03_20100132_1_1_1.jpg

Prima
Voor optimale gebruik, gebruiken wij cookies. Lees meer